Wednesday, December 22, 2010

++ wE ARe Totally CRaZy ++

"hai kawan.... saye bukan seorang yang berlagak atau sombong la..... ia hanyalah kerana muke saye memang seperti ini.. SOWY"... hahahhahha.... inilah yang selalu orang cube hendak katakan tentang saya..... sebelum menjadi kawan, memang la muke kiter kene belagak. nk nampak exclusive. tpi mestilah juga diselitkan degan senyuman kn...hahahahaha... itulah yg saya lakukan. kehidupan sebagai seowg student, bnyk memberi saya pelbagai cabaran dan mengajar saye pelbagai onak duri...sapelah antara kiter yang xde Bff kn??? best fwen forevr.. pada saye, smua yang saya kenal adalh my Bff ok.... xkisawla wlwpn berlainan bangsa o agama....

inilah sebahagian BFF saya.... meh saye kenalkan.....:

*allia jAafar! erm... nmpak kasar, mulot boleh tahan, tapi haty sangat baik...susah saye nk cakapkan...dia lah kawan sekelas, kwn mengadu, kwn bergaduh, n kwn bercakar mulot..hahahahhaha. dia ni chumel taw kalo kne marah..hahahhaha.. SELOK

* ShuFfiX @ shuf! yea...... shuf adalah kwn "lelaki" saya..... dia ni dah lah baik aty, mkn dalam, pandai berkata2 plak tu... pergh! skali ckp, menangisz jantan ok... hahahhha...wlwpn kiter da berpisah, tapi kiter ttp calling2 ok..... IMY shuf!

* wah Laura JaJa!!!!! ni plak kawan biseksual saya.. hahhahaha.... dia ni plak, da la double triple plus size model, tpi bapak sumpah hoTt! ko gler sape x trpikat kat dia....walawey!!!!!!!! jaja! bgi tipsz ckt jaja!!!! huhuhu.... IMY damn much!

 * Annas Easkey@ aNNas Easkey PhotograPhy........ owk, angkat tangan spew xkenal dia.....bia saye knlkn k... dia adalah seowg photographer yg "biase-biase" jewp kebolehan dia.... Tapi "biase-biase" dia, boleh mengalahkan niGEL barker ok!!!!! mkn aty x???? hopefUlly "biase-biase" dia akan membawa name dia naik MELETUP!  congratsz friends!

* wink2! name kiter YAna NyeT2! hahahhaha..... dia lah kawan saye yang paling memiliki suare seperti donald duck! hahahahahahha... sungguh chumel suare dia ok!!!! kalo ckp dlm hp, x cah lubang PeponDs!! hahahaa.... windu la yana, wlwpn jauh, jgn lupe mal ok....

* yEsz!!!!! he`s hOt!!!! mascular!!! jejansz!! BaharuDDiN ZaiNudDin... name da boleh jadi artis, hopefully you baha, boleh jadi la artis ok..hahahahahha..... awk duk jauh la, jap mersing, jap jengke, awk jadi orang jengke jewp lah...huhuhuhu..... naty kiter jumpe ok!

*hahahhaha...  and last but not least, this is me... saye ni biase2 jewp sbNrNya, tapi biler da berkawan ngn dowg smua, saye telah menjadi lebih biase..wow!! sangat berbaloi- baloi lah sng citer....

kalo di kumpulkan smua ni, maybe kiter orang boleh jadi macam "gossip Girl" kn...  bercerita sane sini, bergossip sana sini...erm!!! windu lah...saya kangen banget sama kamu semua lah..... rindu2 gler bab!!!!!
XoXo!!!! love you guys!

**p/s: mintak maap pada mereka yang namaNya saye x sebutKan.... saye tetap sayang kamu semua!
xoxo!



8 comments:

  1. anda di tag

    http://nurulwaeda.blogspot.com/2010/12/nak-join-kamo-dalam-saya-budak-baru.html

    ReplyDelete
  2. awak ni biadap betul la! sebab tu la saya sayang awak tau! hahahaha! mengada ajeeeeee!!!

    ReplyDelete
  3. hah!!!! annas!!! mane ada...... malu la 2..hahahha...padahal suke..wuahahahahha... CK....lalalalala

    ReplyDelete
  4. hahahha..

    i loikeee :)

    lurve you more syg...

    ReplyDelete
  5. tag mal lg +_+
    meh join ok
    http://nurulwaeda.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

    ReplyDelete
  6. kemal!!!
    hehehe...
    i found ur blog...hehehe...nice blog...keekeke...

    ReplyDelete