Wednesday, December 22, 2010

++ wE ARe Totally CRaZy ++

"hai kawan.... saye bukan seorang yang berlagak atau sombong la..... ia hanyalah kerana muke saye memang seperti ini.. SOWY"... hahahhahha.... inilah yang selalu orang cube hendak katakan tentang saya..... sebelum menjadi kawan, memang la muke kiter kene belagak. nk nampak exclusive. tpi mestilah juga diselitkan degan senyuman kn...hahahahaha... itulah yg saya lakukan. kehidupan sebagai seowg student, bnyk memberi saya pelbagai cabaran dan mengajar saye pelbagai onak duri...sapelah antara kiter yang xde Bff kn??? best fwen forevr.. pada saye, smua yang saya kenal adalh my Bff ok.... xkisawla wlwpn berlainan bangsa o agama....

inilah sebahagian BFF saya.... meh saye kenalkan.....:

*allia jAafar! erm... nmpak kasar, mulot boleh tahan, tapi haty sangat baik...susah saye nk cakapkan...dia lah kawan sekelas, kwn mengadu, kwn bergaduh, n kwn bercakar mulot..hahahahhaha. dia ni chumel taw kalo kne marah..hahahhaha.. SELOK

* ShuFfiX @ shuf! yea...... shuf adalah kwn "lelaki" saya..... dia ni dah lah baik aty, mkn dalam, pandai berkata2 plak tu... pergh! skali ckp, menangisz jantan ok... hahahhha...wlwpn kiter da berpisah, tapi kiter ttp calling2 ok..... IMY shuf!

* wah Laura JaJa!!!!! ni plak kawan biseksual saya.. hahhahaha.... dia ni plak, da la double triple plus size model, tpi bapak sumpah hoTt! ko gler sape x trpikat kat dia....walawey!!!!!!!! jaja! bgi tipsz ckt jaja!!!! huhuhu.... IMY damn much!

 * Annas Easkey@ aNNas Easkey PhotograPhy........ owk, angkat tangan spew xkenal dia.....bia saye knlkn k... dia adalah seowg photographer yg "biase-biase" jewp kebolehan dia.... Tapi "biase-biase" dia, boleh mengalahkan niGEL barker ok!!!!! mkn aty x???? hopefUlly "biase-biase" dia akan membawa name dia naik MELETUP!  congratsz friends!

* wink2! name kiter YAna NyeT2! hahahhaha..... dia lah kawan saye yang paling memiliki suare seperti donald duck! hahahahahahha... sungguh chumel suare dia ok!!!! kalo ckp dlm hp, x cah lubang PeponDs!! hahahaa.... windu la yana, wlwpn jauh, jgn lupe mal ok....

* yEsz!!!!! he`s hOt!!!! mascular!!! jejansz!! BaharuDDiN ZaiNudDin... name da boleh jadi artis, hopefully you baha, boleh jadi la artis ok..hahahahahha..... awk duk jauh la, jap mersing, jap jengke, awk jadi orang jengke jewp lah...huhuhuhu..... naty kiter jumpe ok!

*hahahhaha...  and last but not least, this is me... saye ni biase2 jewp sbNrNya, tapi biler da berkawan ngn dowg smua, saye telah menjadi lebih biase..wow!! sangat berbaloi- baloi lah sng citer....

kalo di kumpulkan smua ni, maybe kiter orang boleh jadi macam "gossip Girl" kn...  bercerita sane sini, bergossip sana sini...erm!!! windu lah...saya kangen banget sama kamu semua lah..... rindu2 gler bab!!!!!
XoXo!!!! love you guys!

**p/s: mintak maap pada mereka yang namaNya saye x sebutKan.... saye tetap sayang kamu semua!
xoxo!



Saturday, December 18, 2010

- zaMaN DLu anD SeKaRang -

Yeah!!!! terasa indah pulak nk update blog ni.... biler bertopickn "zaman dulu and sekarang"..... bnyk perubahan kn yg berlaku.terutama skali dalam bnd yg kiter minat skali....

dulu
dlu, kiter slalu tgk cter kartoon,
dlu jugak, kartoon yg slalu menemani kiter,
dlu pun, kiter ditemani adk beradik kalau menonton kartoon kn...
erm, windu plak mse seperti itu utk menonton cerita mcm ni bersama mereka.....
kalo dpt diputarkan masa, adakah kiter smua sanggup utk kembali ke masa lampau????
wow!!!!!! eXtream kn....
*comel kn???? dlu pas bgon dow, mst cpt2 trosz 
pgang remote control than cari tv2
SAILARMOON......

*another fav story plak adalah 
POWER RANGERS! hahahaha
*bilakah saya boleh mnjadi superhero mcm mereka???
nak2!

tapi sekarang, ia smua sudah berubah... kadang2 malu plak kalo nk tgk cerita2 mcm 2... hahahha
bukan apew, jusz takot owg kate kiter ni mcm Too childish plak...so, apew kater kiter bertukar channel!!!

skrg
skrg, kiter da xtgk cartoon, kiter tgk ANTM
skrg jugak, kartoon da x teman kiter, tapi antm plak ganty
skrg pn, kiter ditemani dgn mereka yg meminati cerita yg sama!!!!
and, kalo dpt diputarkan masa, saye xnk ke masa lampau..hahahha...sbbNya saya bahagia menonton rancangan kegemaran....... Lgi Extream!hahahaha
*sngt best!!! ANTM cycle 15,
xsangka my sis ANN mng!!
sign please

*kalo saye nk jadi mcm kakak saye ni bole x????
agkNya ayh marah x???
*hei ANN, awk ni Giant la.....
*hei lisz, awk ni Giant gaks kn
hahahahaah

*allison, mata awk ni
mcm mata saye lah....suke2!!!!
msti kalo saye berdiri sblh awk,
owg akn ckp, we r twin kn..hahaha

so, sbgi conclusion, i would say that masa lampau adalah kenangan yg bnyk mengajar kiter utk mnjadi superhero!!! hahahahahah
and masa skg pula adalah masa utk kiter memulakan khidupan sbgi seowg manusia yg bekerjaya n berguna

Thursday, December 9, 2010

jOm lepaK



hai guys! lame sudah saye x update my blog kn... ada mase kesempatan ni, barulah bole update my blog... huhuhuhuhu...so, anda apew khabar? baik2 saja ataw sihat2 saja mas?? harap u guys ok k!!!

 OK! now we go to our topixs ok! jom lepak bersama saye... now, i`m lepakking at KOpitiam. jom lepak.... too bored staying at home, doing the same routine everyday... so, lets go outing together2..... hahahahah..... kn? mari kita minum WHITE COFFEE.... mnyihatkan, menenangkn, n mnyamankan......

Dalam tgh2 lepak2 ni, kiter selitkan skali XtvT utk MngeCek resULT..... umpamaan sprti "kura-kura, sipot sedot, sipot babi, lembu, lari2 aym" sgt sesuai utk deberikan kpd *878&55645%&^tm........ cosz, rmi kwn ku telah dpt cek dowg pny result... but, how about me?????? nk la ok..... amin!.........


So guys! pas ni kiter lepak sme ok????? chit chat2, gossiping, n apew2 la... dada didi dudu!!!! bye!!!!!

muahxz!!!!!!..........................................

Thursday, December 2, 2010

should say "ALHAMDULILLAH"

we as a human being, should alwaysz say alhamdulilah.. myb ni mistake yg pernah saye lakukan juga...so, pas ni ingt jgn lupe yucapkan alhamdulilah kalo kiter mndpt sesuatu yg bermakne.. ok2 lah, ni bukan tajuk yg sbnrNya uolsz.... saye mintx maap. 
LISZ bru sahaja fragrance SEX N D CITY "LUST".... wangi.. janji tau kowg.... actually sbnrNya lisz pn dpt dari kwn. auntie dia bought directly from australia.... dgn harga yg berpatutan diberikan kpd lisz.... aftr thisz, LUST la yg akan bersama saye.... huhuhuhu.... at the same time, the person who sold it to me wanted me to promote the fragrance to all my fwen.. kalo kowg nk gaksz perfume mcm ni, calling2 me ok.. i will give all of u the quoted/suitable price ok.....so, this the way i express my self when  got the fragrance.. YEHA!!!!!!

Tuesday, November 30, 2010

kehidupan ku yg tak menentu....

hai my dearest friends.... semenjak start cuti sem jewp, msti perasaan kite sbgai seowg pelajar yg bnyk memikirkan psl final exam utk asik bercuti...am`i right???? same goes to me guys.... bnyk yg saya lisz lalui sepanjang cuti..  

1st skali ingtkn pas exm jewp bole msok keje... herm..... HAMPEH! "penuh la", "ckup staf la", "we will call u later"... boring la.... nk keje sgt2, tpi xde spew yg nk amek kiter ni... herm..... xpewla... duk umh lagi bgosz kn... dpt mkn, tdow, tgk tb, rehat, n last skali, LISZ tinggal jadi lembu@crocadile(tol x ejaan, maap la kalo salah).. hahahhhhahaha........ xpew2.....troszkn idop..
 
2nd dalam keadaan duk kt umh ni.... ingt dapatlah rehatkn badan.. wuargh!!!!!! kawan2, help me... saye kne jage my nephew ok.... haziq, iman, dgr cakap PAK ANDAK taw..... xpewla.dari xwat pape, bek isi kekosongan yg ada bersama ank2 sedara ku......


comel x saye n Iman

3rd xdpt tunaikan hasrat nk ke KL jmp kwn2.... maap shuf, fatin, jaja, al, n spew2 lgi la.......  xdpt ku berangkat ke KL utk berjimba.xpewla...myb ada la udang di sebalik mee ni kn.. hahah.... (nk tawu x, waktu tgh taip ni, sempat la aku kuar dri blik nk tgk tb cter ASMARA) pewwwiiiitTttTttttttt 

4th dalam ke ingginan sbgai seowg manusia, smua khndk nk di tunaikan kn??? tawu x apew yg lisz nk skg..... nk bli perfume sex n d city pny... suke taw! wangi! ish!xsbow nk bli naty.... pas2 kiter nk bli gaksz hp baru... NOKIA E72... sweeeTTTTT!!!!!! chuMel auwwwww...... nk sgt beli.. siap la, naty aq bli kowg.. hahahah

 so.... guys!!! lets enjoy our holiday start now! hope u guys dont have the same situation as me.... ok!!!!
*pray for me to get those "dream impians" hahahah

Monday, November 29, 2010

yeahahahahahaha..... i have my own blog......

haaahaha...... blog???? erm... dlu slalu ckp, nk wat blog.... n skg, i have my own blog... i will share all everything information here... pada kawan2, please help me to manage my blog.... seriously happy dowh.... haahaha...
ok... soo.... marilah kiter bersame2 main blog ok...